• Koble iPhone til motorsykkelen din

  Posted on January 2nd, 2023 Dr. Mabelle Runolfsson No comments

  Det er enkelt å koble iPhonen til en motorsykkel og det finnes gode tips på nett. Ved å koble mobilen til motorsykkelen kan du få mange nyttige funksjoner. Med CarPlay kobler du enkelt iPhone til motorsykkelen som kan gi gode funksjoner.

  Ulike funksjoner med CarPlay

  Mange funksjoner er tilgjengelig for deg når du kobler mobilen til motorsykkelen. Du kan blant annet se kart, bruke GPS, høre musikk, bruke handsfree, kommunisere, sende og motta meldinger og mer. Det anbefales å benytte seg av Siri slik at du enkelt kan gi instrukser til mobilen mens du kjører.

  Hvordan kobler jeg til iPhone?

  Avhengig av hvilken motorsykkel du har er det litt forskjellige måter å gjøre dette på. Men i de fleste tilfeller vil du trenge en kabel som du enkelt kobler rett i motorsykkelen din. På nett finner du kablene du måtte trenge. Du kan også ha behov for et stativ som monteres på sykkelen og det kan du også finne på nett. Med en bikeholder får du festet iPhone trygt fast i sykkelen din. Det er også viktig å passe på hvor du fester den da det ikke alltid er så lurt å ha mye vibrasjoner mot mobilen da dette kan forstyrre mobilens kamera.