• Se Moto GP eller Formel 1 live

  Posted on November 21st, 2020 Dr. Mabelle Runolfsson No comments

  Er du interessert i motorsport bør du unne deg en reise til utlandet for å se Moto GP og Formel 1 live. Mange nordmenn velger å reise til Spania for å se dette på Circuit de Montmeló, rett utenfor Barcelona. Ellers er det mulig å reise til byen Cádiz i sør-Spania til Circuito de Jerez – et område som er kjent også for sin produksjon av sherry.

  Monaco

  Monaco er kanskje et av landene som man forbinder med Formel 1 og Moto GP. Circuit de Monaco som befinner seg i Montecarlos gater, er et Mecca for motorentusiaster verden over. Dersom du vurderer å reise dit anbefales det at du gjør det i mai for å se Formula One Monaco Grand Prix, Formula E Monaco ePrix, eller Historic Grand Prix of Monaco. Disse er noen av de viktigste begivenhetene innen idretten.

  Formel 1 i Europa

  Det finnes utallige begivenheter i land som Italia, Portugal og Frankrike. Mer informasjon finner du online. Italia Grand Prix og Portugal Grand Prix er noe mindre populære enn Spania og Monaco, men byr på mye spennende for de entusiaster, som kan se noen av de meste kjente kjørere som finske Räikkönen eller britiske Lewis Hamilton. Les mer om det her. Ta med vennegjengen og gjør deg klar for moro og spenning.